Opnieuw geruchten over Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy S3 en Galaxy Note 2

Aan een update naar Android 4.4 KitKat voor de Samsung Galaxy Note 2 twijfelde tot nu toe bijna niemand. Of dezelfde update ook nog naar de Galaxy S3 komt was recent al onderwerp van onduidelijkheid. Nieuwe berichten – nota bene uit Zuid-Korea zelf – hebben het over een update, voor beide toestellen, die in mei van start gaat in Samsung’s thuisland.

samsung-galaxy-s3-note-2-update-batterij-problemen-wifi-oplossing-foto Opnieuw geruchten over Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy S3 en Galaxy Note 2

Dit alles zou blijken uit een gesprek dat een forumgebruiker voerde met de klantenservice van Samsung’s Zuid-Koreaanse tak. In dit gesprek wordt gezegd dat zowel de Galaxy Note 2 als de Galaxy S3 vanaf eind april, begin mei de update naar Android 4.4 kunnen verwachten. Dit laatste geldt dan uiteraard voor gebruikers in Zuid-Korea, maar het komt wel mooi overeen met een ander document dat een tijdje geleden al vergelijkbare informatie bood.

Hoe aardig het ook is weer eens een stukje bevestiging te zien van de aanstaande updates voor beide toestellen, twee vragen blijven natuurlijk onbeantwoord. Ten eerste wanneer we deze update dan in ons land op de Note 2 en/of Galaxy S3 kunnen verwachten. En, ten tweede, of de 4G-loze Galaxy S3 GT-I9300 wel of niet van de partij zal zijn. Ook in Zuid-Korea zijn beide S3 varianten – met en zonder 4G, en met andere modelcodes – te vinden, en over welke toestelversie het gevoerde gesprek ging wordt niet duidelijk.

Heel veel wijzer worden we al met al nog niet – maar er borrelt iets, en de kans dat we binnenkort echt meer te weten komen lijkt groot.

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Bart Ceuleers zegt

    Ik word het zo stilletjesaan beu, mijn vrouw heeft een Galaxy S3 en de ene dag komt er een update en de andere dan weer niet. Is er ondertussen al iets concreet of de update er al dan niet doorkomt?
    Ben ik blij dat ik een iPhone heb, updates voor alle toestellen tegelijkertijd en niet een lotje uit de loterij

Praat mee