‘Fan-made’ Galaxy A5 (2018) render toont toekomst Samsung’s mid-range aanbod

Een ‘fan render' geeft een goed beeld van hoe de Samsung Galaxy A5 (2018) er mogelijk uit komt te zien. We zien een kruising tussen de Galaxy A5 (2017) en de Galaxy S8, logischerwijs.

De laatste tijd duikt steeds vaker informatie op over de volgende generatie van Samsung's A-serie smartphones. Nog maar een paar dagen geleden ontdekten wij nota bene de eerste specificaties van de Galaxy A5 (2018). En render – gemaakt door een, uhm, fan – toont nu een mogelijk design van dat toestel.

Galaxy A5 (2018) render

Samsung zal de Galaxy A5 (2018) pas over ruim drie maanden lanceren. Echte plaatjes krijgen we voorlopig dus nog niet te zien. Maar een Zuid-Koreaanse liefhebber fotosjopte op basis van geruchten alvast een render bij elkaar. Het gaat hier voornamelijk om het ‘Infinity-achtige' design, zonder fysieke Home knop, en een beeldverhouding van 18,5:9. Net als op de Galaxy S8 zijn de schermhoeken afgerond. Wel is dit display gewoon plat, zonder gebogen edges.

De vingerscanner zit aan de achterkant van de A5 (2018), en zal naar verwachting onder de camera zitten. Dit is volgens velen een veel betere plaats dan ernaast, waar hij momenteel in Samsung's topmodellen te vinden is.

Last but not least zien we onder de volume toetsen nog een knop. Inderdaad, de befaamde Bixby knop. Samsung beloofde eerder al dat deze Engelstalige assistent in de toekomst naar veel meer apparaten gaat komen. Dat hij in 2018 zijn opwachting maakt in mid-range telefoons is dus niet meer dan logisch. Dat neemt niet weg dat de functionaliteit ervan in ons land beperkt blijft, als je geen Engels spreekt.

Al met al is het bovenstaande plaatje een vrij geloofwaardige weergave van de verwachtingen omtrend de Galaxy A5 (2018). Op het echte toestel zul je natuurlijk niet de standaard wallpapers van de A5 uit 2017 aantreffen – maar verder zou het ons niks verbazing als dit plaatje er niet veel naast zit.

(via)

Gerelateerde artikelen