Samsung Galaxy J3 (2017) duikt op bij FCC met 2400 mAh accucapaciteit

De lancering van Samsung’s nieuwe J-serie nadert. En ook over de kleinste van het stel – de Galaxy J3 (2017) – komen we steeds meer te weten. Via de FCC wordt duidelijk dat het toestel een 2400 mAh accucapaciteit heeft.

galaxy-j3-2017-fcc-accucapaciteit Samsung Galaxy J3 (2017) duikt op bij FCC met 2400 mAh accucapaciteit

Recent al kwamen we stukje bij beetje alle details te weten over de aankomende Galaxy J5 (2017) en Galaxy J7 (2017) – onder meer dat deze ook in Nederland uitgebracht gaan worden. En ook over de Galaxy J3 (2017) weten we al het een en ander, en dankzij de Amerikaanse FCC nog meer.

Daar is het toestel nu goedgekeurd, wat een belangrijkste stap is opweg naar een uiteindelijke release. Interessanter is, dat we in de bijbehorende documentatie kunnen zien dat de telefoon een batterij heeft met een capaciteit van 2400 mAh. Dat is, opvallend genoeg, minder dat de 2600 mAh die zijn voorganger heeft.

Wel weten we al dat de Galaxy J3 (2017) een veel energiezuiniger processor krijgt – de specificaties visten we eerder al op. Dankzij Samsung’s eigen 14 nanometer Exynos 7570 hoeft het toestel mogelijk geen consessies te doen op het gebied van de accuduur.

Of de accu van de Galaxy J3 (2017) verwisselbaar is of niet – en of het toestel dus een unibody design zal krijgen, net als zijn grotere broers – is uit de documenten van de FCC vooralsnog niet met zekerheid op te maken.

Galaxy J3 (2017) release, prijs

Wanneer Samsung de nieuwe J-serie zal onthullen is nog niet bekend, maar in feite kan het ieder moment gebeuren. Of de J3 (2017) ook naar Nederland komt kunnen wij op dit moment nog niet bevestigen.

Galaxy deal tips

Praat mee