Gear VR met controller en drie nieuwe tablets krijgen daglicht te zien tijdens MWC 2017

Voor het geval je het nog niet wist, vanaf morgen tot en met donderdag (27 feb t/m 2 mrt) vindt het jaarlijkse Mobile World Congress plaats in Barcelona en natuurlijk is Samsung ook weer van de partij.

Via Sammobile hebben we een bevestiging gekregen dat Samsung hoogstwaarschijnlijk morgen al drie gloednieuwe tablets en de Gear VR met nieuwe controller gaat presenteren tijdens de eerste dag van het MWC 2017.

Welke tablets we precies kunnen verwachten blijft nog even gissen, maar gezien het gebrek aan grote geruchten en nieuws omtrent nieuwe Samsung tablets hoeven we waarschijnlijk geen schokkende onthullingen te verwachten :^)

Daarnaast mogen bezoekers na de presentatie ook kennis maken met de zogenaamde Gear VR 4D Experience wat inhoudt dat men mag spelen met de nieuweste Gear VR en de controller die daar speciaal voor ontwikkeld is. (zie foto)

gear-vr-controller Gear VR met controller en drie nieuwe tablets krijgen daglicht te zien tijdens MWC 2017

Verder is Samsung nog van plan om verder in te gaan op haar AR (Augmentend Reality) ontwikkelingen, de aanstaande Exynos 9 Processor (Galaxy S9?) en 5g mobiel internet wat al in Korea wordt getest op sommige plaatsen!

Meer info over Samsung’s avonturen tijdens de MWC 2017 kun je in de loop van volgende week natuurlijk hier op Galaxyclub lezen!

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee