Wi-Fi certificatie duikt op van een mogelijk internationale versie van de Galaxy C9 Pro

Afgelopen vrijdag wist Sammobile een vooralsnog onaangekondigd Samsung toestel te spotten via een nieuwe notering bij de Wi-Fi Alliance onder het modelnummer SM-C900F.

Een notering in de lijstjes van eerdergenoemde alliance wil zeggen dat het betreffende toestel is goedgekeurd om als ‘Wi-Fi enabled device’ te worden verkocht in veel westerse landen.

C9-Pro-1024x443 Wi-Fi certificatie duikt op van een mogelijk internationale versie van de Galaxy C9 Pro

Hoewel de notering niet zo gek veel informatie vrij geeft doen de geruchten van de afgelopen weken denken aan een internationale versie van de Samsung Galaxy C9 Pro die afgelopen maand in China werd uitgebracht.

Als we iets van dergelijke notaties uit het verleden hebben geleerd is het wel dat de specificaties van toestellen die later alsnog internationaal worden uitgebracht zo goed als identiek zijn aan die van de originele release.

In het geval van de Galaxy C9 Pro zouden we een toestel krijgen met een 6-inch super AMOLED display, Snapdragon 653 octa-core processor, 6 GB aan RAM, een 4,000 mAh accu en een 16 megapixel camera aan de achterzijde.

Er bestaat een kans dat de C9 Pro ook in Nederland beschikbaar komt, maar wanneer dat dan zou zijn en voor welke prijs het toestel dan in de winkels zou liggen is (nog?) niet bekend.

(bron)

 

Galaxy deal tips

Praat mee