Handleidingen Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nu beschikbaar in veel talen (update: meer)

Sinds de onthulling afgelopen zondag gingen er al heel wat exemplaren van Samsung's nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge over de toonbank. Wie zit te wachten tot hij/zij het toestel in onvangst kan nemen, kun nu alvast wat voorpret beleven met de handleiding. Mocht je dat leuk vinden, uiteraard. Update: snelle links naar de Nederlandse handleiding van de Galaxy S7 (PDF) en S7 Edge (PDF).

Het heeft even geduurd, maar nu verschijnen her en der handleidingen voor de Galaxy S7 en S7 Edge online. Opvallend genoeg is het die van de S7 Edge die op dit moment al beschikbaar is in de meeste talen: Nederlands (PDF), Engels (PDF), Duits (PDF), Frans (PDF), Spaans (PDF) en – voor de liefhebber – Chinees (PDF).

De platte Galaxy S7 is op handleidinggebied op dit moment nog ietwat ondervertegenwoordigd, met een versie in het Spaans (PDF) en Chinees (PDF). Update: en nu is de handleiding voor de S7 ook in het Nederlands (PDF), Engels (PDF), en Duits (PDF) beschikbaar.

Een Nederlandse versie laat nog even op zich wachten, en ook een Engelstalige handleiding ontbreekt – of je moet die van de Amerikaanse varianten van T-Mobile (PDF), AT&T (PDF) en Sprint (PDF) willen doorspitten.

Zodra een Nederlandstalige handleiding voor de Galaxy S7 beschikbaar is, voegen we deze uiteraard toe.

Lees de reacties (10)

  • Vraagje voor Michel. Mijn vorige Samsung Galaxy S5 alfabetiseerde de contacten vanzelf. Mijn S7-edge met nieuwe software doet dit niet en ik kan niet vinden waar ik dat kan instellen. Ook de spellingscontrole niet voor berichten.

    • Het alfabet-teren heb ik gevonden. Dat kon je instellen op voornaam – achternaam of achternaam – voornaam. De telefoon stond in de laatste stand. De spellingscontrole en/of voorstel woorden heb ik nog niet gevonden.

  • Heey,

    Ik krijg steeds melding op mijn scherm van mijn samsung galaxy s7
    dat hijj geen foto's kan seclecteren met een uitroepteken er voor en een driehoekje
    met dat erin.

    Kan iemand mij helpen hoe het weg kan? Of moet ik er voor naar een winkel.?

    Groetjes