Samsung Gear S2 met verse update krijgt nu ook KLM app

Op allerlei reclameuitingen voor Samsung’s gloednieuwe Gear S2 smartwatch was een KLM app te zien, die tot nu toe nog niet echt uitgebracht was. Daar is nu verandering in gekomen, met de komst van de officiële KLM app voor het horloge.

samsung-gear-s2-klm-app Samsung Gear S2 met verse update krijgt nu ook KLM app

Terwijl de recente firmware update voor de Gear S2 steeds meer gebruik(st)ers bereikt (foto, dank Henk) is nu dus ook de KLM app voor Samsung’s ronde slimme horloge officieel beschikbaar. Met de KLM app, die al beschikbaar was voor Android Wear horloges, kun je eenvoudig alle informatie rond je vlucht opvragen – incheck balie, gate, tijden, etc. – en je online boarding pass bekijken, evenals je Flying Blue status en miles.

De KLM apps kost niets, en is te vinden in Samsung Gear Apps via je Samsung Gear app.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. isr001 zegt

    Top dat het nu op gang komt. Ik heb enige tijd geleden met de Gear S2 mogen spelen, wat een geweldig apparaat.
    Toen waren helaas geen betaalde App’s en wijzerplaten beschikbaar in de webstore indien gebruik gemaakt werd van een andere ( dan Samsung) Smartphone. Zijn inmiddels in de app-store van Samsung betaalde apps beschikbaar (ook als je geen samsung smartphone hebt) ?

  2. Scoop zegt

    Helaas is er nog steeds geen nu.nl app waar Samsung ook reclame mee maakt. Als je Samsung vragen stelt dan weten ze van niets. Ik moet nog steeds terug gebeld worden.

    Ik snap dat er weinig apps zijn op dit moment maar snap niet helemaal waarom Samsung al geruime tijd reclame maakt voor een KLM en nu.nl app die (nog) niet beschikbaar zijn.

Praat mee