Samsung Galaxy S6 Edge wint EISA’s ‘European Advanced Smartphone’ award

Ieder jaar reikt de European Image and Sound Association – de EISA dus – een stapel awards uit aan fabrikanten en producten binnen hun interessegebied. Samsung’s Galaxy S6 Edge krijgt de award voor European Advanced Smartphone 2015-2016.

samsung-galaxy-s6-edge-eisa-award Samsung Galaxy S6 Edge wint EISA's 'European Advanced Smartphone' award

Op mobiel gebied hanteert de EISA een aantal verschillende categorieën. Zo wint Huawei met haar P8 de European Consumer Smartphone award, en gaat LG’s G4 met de European Smartphone Camera award aan de haal. De Galaxy S6 Edge sleept dus haar eigen Advanced Smartphone award in de wacht.

In de onderstaande reclame-achtige video licht de EISA toe waarom de S6 Edge de award toebedeeld kreeg, hoewel we niet erg veel te weten komen over de exacte criteria. Desondanks een welverdiende award, gezien alle technologie die Samsung in het toestel stopte, en dit grotendeels alleen in de S6 modellen te vinden is. Denk hierbij onder meer aan het gebogen Amoled scherm, de 14nm Exynos processor, en het UFS 2.0 flashgeheugen.

(bron)

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee