Samsung Galaxy S6 tip: QuickPanel Restore – Mobiele Gegevens en andere sneltoetsen herstellen

Vorige week vrijdag meldden wij als eerste dat er vreemde dingen aan de hand waren met de Samsung Galaxy S6: sommige Snelle instellingen – Mobiele gegevens, Mobiele Hotspot en Privé stand – waren bij veel gebruik(st)ers spontaan verdwenen. Nu, bijna een week later, is er een officiële oplossing: de QuickPanel Restore app.

Via haar eigen GalaxyApps biedt Samsung de speciale QuickPanel Restore app aan, die maar één ding doet: de verdwenen sneltoetsen weer terughalen.

Ga dus op jouw Galaxy S6 (Edge) naar Galaxy Apps (1), zoek op QuickPanel Restore, installeer de app (2), start ‘m, en druk op de enige knop die in beeld te zien is; Herstel (3). Daarna verwijdert de app zichzelf weer, en heb jij jouw handige Snelle instellingen terug. Laat je hieronder even weten of het allemaal gelukt is?

(via)

Lees de reacties (39)

    • Ja inderdaad gelukt. Ben er wel blij om. Ik miste mijn mobile wel erg en dit via quickpanel resterende.

  • Hoop dat Samsung met de nieuwe soft release het probleem oplost en dit ziet als een tussenstap. Zit nu wel met een extra app die ik liever niet wil.

    • App verwijdert zichzelf als het goed is... En anders kun je m zelf verwijderen

  • Ook hier zijn de verdwenen icoontjes weer terug.(moest ze wel even middels"bewerken" op hun plek zetten.
    Bedankt Samsung!

    • Nou, bij mj niet! Heb de app gevonden, maar dan moet je je eerst aanmelden via het Samsungaccount. Ik vulde alles in met goede wachtwoord en dan staat er ( na op Volgende drukken) Account bestaat al en dan gebeurt er helemaal niets!

      • Is toch gelukt: de knop Inloggen leek verborgen, kon daarna toch inloggen en toen ging het goed...

1 2 3 6