AT&T twittert Galaxy S6 Active Teaser

Dat er een ruige en stevigere versie van Samsung’s laatste vlaggenschip zou verschijnen wisten we al, maar wanneer de Galaxy S6 Active het daglicht zal zien willen de Koreanen nog niet kwijt.

Gelukkig zijn de Amerikanen iets soepeler in het vrijgeven van informatie omtrent nieuwe toestellen. Zo heeft AT&T (een van Amerika’s grootste providers) dit weekend een teaser op hun officiële Twitter geplaatst met de woorden “it’s almost time to activate your full power”. Tja, waar zullen ze het nou toch over hebben…?

Voor iedereen die nu om de een of andere reden nog steeds in het duister tast. Het gaat hier over de Galaxy S6 Active, een nieuwe variant van Samsung nieuwste vlaggenschip die een stevigere behuizing heeft en zowel water- als stof-afstotend is. De S6 Active heeft hoogstwaarschijnlijk  soortgelijke specs als die van het originele toestel. (5.1-inch QHD Super AMOLED display, 64-bit octa-core Exynos 7420 processor, 3GB RAM, 32GB geheugen en een 2,550 mAh battery)

Op welke datum de S6 Active nou precies uit zal komen weten we helaas nog steeds niet, maar het feit dat AT&T erover twittert betekend dat we er hooguit nog een weekje of twee (drie?) vanaf zitten.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee