Een eerste glimp van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Tab S 8.4

De laatste tijd komen we stukje bij beetje meer te weten over de stand van zaken omtrend de Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy Tab S. En nu vangen we een eerste glimp op.

samsung-galaxy-tab-s-android-5-lollipop-eerste-blik Een eerste glimp van Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Tab S 8.4

Het lijkt erop dat de mannen van Sammobile een eerste, vroege testversie van de nieuwe software voor de Galaxy Tab S 8.4 hebben weten te bemachtigen. Dit lijkt tenminste een foto te tonen die zij de wereld in slingerden.

Nu valt er op de foto niet zo gek veel te zien – behalve dát Android 5.0 op de Tab S daadwerkelijk bestaat – maar iets zegt ons dat het niet zo lang gaat duren voor er meer informatie opduikt. Tenslotte zijn niet alleen wij benieuwd hoe Samsung deye nieuwste Android versie precies wil gaan implementeren op haar tablets.

Voor nu blijft de inschatting in ieder geval dat de update vanaf maart/april naar de Tab S zal komen – uiteraard met een foutmarge van een korreltje zout of twee.

Galaxy deal tips

Praat mee