Je Galaxy Note 4 draadloos opladen is (binnenkort) mogelijk met Samsung’s nieuwe Qi covers

Je kunt de Galaxy Note 4 helaas niet draadloos opladen, maar dat betekent niet dat Samsung’s huidige vlaggenschip deze functie niet kan ondersteunt. Samsung heeft al voor een aantal van haar toestellen speciale covers uitgebracht die Qi Wireless Charging mogelijk maken, en nu is het dan ook eindelijk de beurt aan de Galaxy Note 4.

Op de website van Samsung zijn namelijk gloednieuwe covers verschenen voor de Galaxy Note 4 die het mogelijk maken om het toestel draadloos op te laden met een speciaal docking station. Het installeren van zowel de normale als de S-flip cover is eenvoudig, je haalt simpelweg de huidige cover eraf en vervangt deze door de Wireless Charging Qi cover.

De nieuwe cover is qua ontwerp, textuur en kleur identiek aan de standaard achterkant van de Note 4. Wel zorgen beide varianten van de Qi Wireless Charging covers ervoor dat je Note 4 net wat dikker en zwaarder is dan normaal. Als gebruiker zul je het verschil wel merken, maar het is niets wat teniet doet aan het gebruikersgemak van het toestel.

Note 4 eigenaren die per se hun toestel draadloos op willen laden zullen binnenkort voor de S View cover 90 euro (zie Samsung’s shop HIER) neer moeten leggen. Voor 35 euro heb je standaard Qi cover in je bezit (zie Samsung’s shop HIER).

(via | bron)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee