Binnenkort op de Samsung Galaxy Note 4 en Edge: Penvatars

Net als op eerdere Notes, zie je ook op de Galaxy Note 4 en de Note Edge een kleine pointer, die aanwijst waar de punt van de S Pen stylus zich bevindt. Een beetje net als je muiscursor, dus. Binnenkort kun je het saaie, kleine rondje vervangen door een – zoals Samsung het noemt – Penvatar.

samsung-galaxy-note-4-penvatar-galaxy-note-edge Binnenkort op de Samsung Galaxy Note 4 en Edge: Penvatars

In samenwerking met de Amerikaanse superheldenuitgever Marvel brengt Samsung de mogelijkheid om de pointer van je S Pen te vervangen door een avatar van – om er een paar te noemen – Iron Man, Captain America, Spiderman en vele anderen.

Helemaal duidelijk wanneer – en hoe – dit foefje naar de Galaxy Note 4 en Edge komt is het nog niet, evenals of ze straks ook vanuit ons land te installeren zullen zijn. We houden je dus op de hoogte, want een superheld onder je S Pen is natuurlijk wel, uhm, een geinig foefje voor de liefhebber.

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee