T-Mobile branded Samsung Galaxy S5 Mini krijgt kleine update

Vorige week al kreeg de unbranded Samsung Galaxy S5 Mini een kleine update, die naar verluid onder andere de functionaliteit van de vingerscanner verbeterde. En nu komt dezelfde update naar T-Mobile’s branded toestelversie.

samsung-galaxy-s5-mini T-Mobile branded Samsung Galaxy S5 Mini krijgt kleine update

De update die vanaf vandaag beschikbaar is op T-Mobile’s Galaxy S5 Mini heeft dus versienummertje XXU1ANL2, en laat het toestel voor nu nog even bij Android 4.4.2. De update brengt met name optimalisaties naar het toestel, waaronder een nauwkeuriger werkende vingerscanner.

Je kunt deze update installeren via het toestel zelf, en spoedig vanzelfsprekend ook met Samsung Kies op de PC. Laat je hieronder even weten of het allemaal goed ging, en wat je na de update zoal merkt?

(via)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee