Drone + Samsung Galaxy Note 4 = vier seizoenen in 4K UHD beeld

Je kunt met de camera van de Galaxy Note 4 niet alleen schattige dieren filmen, maar ook de omgeving. Op sommige plaatsen is dit wat saai, maar met de juiste aanpak levert het mooie beelden op.

samsung-galaxy-note-4-drone-video Drone + Samsung Galaxy Note 4 = vier seizoenen in 4K UHD beeld

Dit laatste geldt voornamelijk als je je Galaxy Note 4 onder een drone hangt, en je filmactiviteiten ontplooit in Australië, de VS, Canada en op de Bahamas om daar respectievelijk de lente, herfst, winter en zomer vast te leggen. Echter, als je dan toch al die moeite doet is het stiekem natuurlijk wel een beetje zonde om al die beelden te verknippen tot een filmpje van nog geen 90 seconden.

Maargoed, de kern van het verhaal is natuurlijk dat de optische gestabiliseerde lens en de 16 megapixel sensor van de Galaxy Note 4 in staat zijn mooie stukjes 4k UHD video op te nemen. Je moet wel over een scherm met een navenant hoge resolutie beschikken om alle details te kunnen zien – een 4K monitor of TV, maar het QHD scherm van de Note 4 zelf voldoet ook ruimschoots natuurlijk.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee