Update voor Samsung Galaxy TabPRO 8.4 WiFi arriveert (update: nu ook voor 10.1)

Samsung’s Galaxy TabPRO 8.4 krijgt in Nederland haar tweede update – de WiFi variant van de tablet, wel te verstaan. Het is een flinke update, hoewel het Android besturingssysteem bij versie 4.4.2 blijft. Update: ook voor de TabPRO 10.1 WiFi is inmiddels een nieuwe firmwareversie beschikbaar, met versienummer XXU1ANI1.

update-samsung-galaxy-tabpro-8-4-wifi Update voor Samsung Galaxy TabPRO 8.4 WiFi arriveert (update: nu ook voor 10.1)

De update voor de TabPRO 8.4 WiFi heeft versienummer XXU1BNI1, en is met een omvang van ruim 265 MB respectabel. Aan boord zijn vooral kleine verbeteringen die achter de schermen plaatsvinden – een echte stabiliteitsupdate dus.

Je kunt de nieuwe software installeren via de TabPRO 8.4 zelf, maar ook via Samsung’s Kies software op je PC. Merk jij, behalve de ‘verbeterde stabiliteit’ nog meer veranderingen na het uitvoeren van deze update?

(dank, Shur!)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Ton47 zegt

  Beste,
  Ik ben in bezit van de Samsung Galaxy TabPRO 8.4
  Op sommige sites berichten gelezen dat het tablet na de update niet meer goed werkt.
  Dus mijn vraag: moet ik deze update toepassen of kan ik het laten zoals het nu is want het werkt goed.

  Alvast bedankt Ton47

Praat mee