Officiële extra batterij kit voor de Samsung Galaxy Note 4 komt eraan (update: is er al)

Ondanks het feit dat de Samsung Galaxy Note 4 echt een prima accuduur heeft, kan het handig zijn altijd een extra batterij bij te hebben. Wat doen ook handig is, is een oplader voor die extra batterij. En daarom brengt Samsung al sinds jaar en dag haar Extra battery kits uit. Die voor de Galaxy Note 4 komt er nu ook aan.

samsung-galaxy-note-4-batterykit Officiële extra batterij kit voor de Samsung Galaxy Note 4 komt eraan (update: is er al)

Tenminste, elders ter wereld is deze Extra battery kit voor de Galaxy Note 4 al te bestellen – in Nederland is ‘ie nog niet te koop, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

Deze handig extra batterij, inclusief bijbehorende oplader zal vermoedelijk zo tussen de 45 en 50 euro gaan kosten. Zodra hij daadwerkelijk leverbaar is in ons land laten we het z.s.m. weten.

Update: op dit moment is de Extra battery kit ook in Nederland al verkrijgbaar bij Knaldeals (HIER) en GSMPunt (HIER) voor pakweg vier tientjes. CentralPoint verwacht ‘m op korte termijn voor maar € 36,30 (HIER).

(via, en met dank aan Henk!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

Praat mee