Samsung Galaxy Note 4 tip: menustructuur aanpassen

Als je net een Samsung Galaxy Note 4 hebt, dan zal het je misschien ook zijn opgevallen dat het Instellingen in feite een flinke waslijst met opties is. Op zich prima, maar als je wilt kun je ze ook in overzichtelijke tabjes weergeven.

samsung-galaxy-note-4-tip-menu-weergave-tabs Samsung Galaxy Note 4 tip: menustructuur aanpassen

Standaard is het Instellingen menu van de Galaxy Note 4 een lijst met aparte kopjes voor de verschillende types instellingen. Je kunt er echter ook voor kiezen om al deze kopjes – met hun bijbehorende opties – weer te geven in aparte tabs.  Je kunt hier dan zijwaarts tussen heen en weer scrollen, in plaats van eindeloos naar beneden.

samsung-galaxy-note-4-tip-menu-tabs-veranderen-weergave Samsung Galaxy Note 4 tip: menustructuur aanpassen

Om je Note 4 zo in te stellen is – zoals wel vaker – een fluitje van een cent. Ga naar Instellingen en tik op de drie puntjes rechtsbovenin (1). Kies nu de optie Tonen als (2), selecteer Tabbladweergave (3), en klaar.

Of deze menustructuur overzichtelijker is hangt natuurlijk puur van je eigen voorkeuren af. Maar dat je ‘m kunt aanpassen weet je bij deze!

 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee