Samsung Galaxy Note 4 krijgt LED flip cover (update)

Update: Inmiddels weten we dat de hieronder getoonde LED cover voor de Galaxy Note 4 vanaf begin december leverbaar is, en nu al te bestellen voor € 59,95 – bij MobielBereikbaar HIER.

Oorspronkelijke bericht:

Een nieuwe telefoon, een nieuwe serie bij het toestel behorende accessoires. Zo gaat dat. Maar naast de gebruikelijke beschermhoesjes, flip cases en S View covers, kun je bij je Samsung Galaxy Note 4 een unieke hoes aanschaffen: de LED flip cover – pardon, wallet.

samsung-galaxy-note-4-led-flip-cover Samsung Galaxy Note 4 krijgt LED flip cover (update)

De LED flip wallet voor de Galaxy Note 4 is een alternatief voor Samsung’s S View covers, die informatie bieden door een stukje van het scherm te tonen achter een venster. De LED cover heeft een aantal subtiel ingebakken LED lampjes, die allerlei informatie over jouw Note 4 kunnen tonen.

Voor zover bekend kunnen de LED covers in ieder geval informatie tonen over gemiste oproepen, ontvangen berichten en emails, volumeinstellingen, batterijlading, muziekgegevens, en natuurlijk de tijd.

samsung-galaxy-note-4-led-flip-wallet Samsung Galaxy Note 4 krijgt LED flip cover (update)

De mannen van AndroidCentral hebben overigens ook nog een aardig stukje video voor wie de nieuwe LED flip covers in actie wil zien. Je kunt deze zelf HIER checken.

De LED flip wallet zal vermoedelijk rond dezelfde tijd in de schappen belanden als de Galaxy Note 4 zelf – begin oktober. Een prijs zagen we zo gauw nog niet voorbij komen, dus stay tuned

Update: De LED flip wallet gaat bij MobielBereikbaar € 59,95 kosten, en is nu te reserveren. Check het zelf HIER!

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Pebbie zegt

  Ik heb de Flip Led Wallet sinds gisteren in bezit. Als ik de hoes open en dicht doe, geeft hij de tijd weer. Als er een mail komt, knippert er een vierkantje, dito met whatsapp. Nergens geeft hij het batterij percentage aan. Moet dit nog apart ingesteld worden ofzo? Iemand die dit al heeft kunnen ontdekken?

  • cheff zegt

   De led geeft batterij percentage aan als je de oplader inplugt verder als je gebeld word krijg je een telefoontje met muziek een kop telefoontje maar is allemaal voor heel eventjes.

   Ik heb hem puur genomen omdat ik het raampje niet mooi vind heb hem nu een dag of 3 en bevalt me prima

   1 nadeel de draadloze oplader ontvanger kan er niet meer in.

 2. Margriet zegt

  Bij mij werkt hij ook sinds een paar dagen niet meer. Als ik hem dicht doe flikkeren de led lampjes.. beetje jammer.

  Waar kan dit aan liggen? Heb hem nog geen jaar…

Praat mee