Check hier alvast een nieuwe Samsung Galaxy Note 4 wallpaper

Met minder dan een week te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy Note 4, duikt er alvast een wallpaper op die het toestel straks siert.

samsung-galaxy-note-4-wallpaper-resized Check hier alvast een nieuwe Samsung Galaxy Note 4 wallpaper

Zoals je kunt zien houdt Samsung zich ook bij de Galaxy Note 4 – net als bij de voorgangers – aan het creatief-met-verf-thema dat ze graag met haar phablet associeert. In ieder geval lijken de kleuren wat subtieler, of in ieder geval minder hard contrasterend gekozen dan vorig jaar op de Galaxy Note 3.

Inmiddels is duidelijk dat de mannen van Sammobile de hand hebben weten te leggen op een vroege firmware van het toestel, waar niet alleen stukje bij beetje features uit lekken, maar nu dus ook deze wallpaper. Wil je ‘m alvast in volle – want 2560 bij 2560 pixels groot, dus hoera QHD resolutie! – glorie bewonderen en/of downloaden? Check zelf dan Sammobile HIER.

 

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee