Kleine update voor de Samsung Galaxy Fame

Voor het eerst sinds ruim een jaar dook er vandaag een bescheiden firmware update op voor de Samsung Galaxy Fame.

samsung-galaxy-fame Kleine update voor de Samsung Galaxy Fame

De update, met firmware versie XXANG1, brengt géén nieuwere versie van het Android besturingssysteem naar de Galaxy Fame –  deze was, en blijft dus bij Android 4.1.2. De veranderingen vinden dus met name achter de schermen plaats, in de vorm van bugfixes en optimalisaties.

De update is op dit moment alleen beschikbaar voor de unbranded toestelvariant, dus niet voor Vodafone’s branded versie van de Fame. Je kunt de update van vandaag installeren via de Galaxy Fame zelf, of natuurlijk met Samsung’s Kies programma op de PC.

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd? Wat merk jij zoal?

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee