Verassing!!! – nog twee nieuwe Samsung tablets in aantocht

Precies wanneer je denkt dat het wel mooi is geweest met alle nieuwe toestellen vanuit Korea weet Samsung ons weer eens te verassen met twee gloednieuwe tablets die zijn gelekt via de Scandinavische site van het bedrijf.

Samsung Scandinavia heeft momenteel de modelnummers SM-T360 en SM-T365 opgenomen in het support register van de website. Kijkend naar de nummers is het aannemelijk om te denken dat we hier te maken hebben met tablets die ergens tussen die 8 (Galaxy Tab 4 – 8 inch – SM-T33x) en 10.1 (Galaxy Tab 4 – 10.1 inch – SM-T53x) inch inzitten. 

Er zijn geen foto’s of specificaties omtrent de hardware te vinden op de website, maar het lijkt er dus op dat Samsung nog niet klaar is met het uitbreiden haar mid-range tablet segment. De SM-T360 en SM-T365 zouden namelijk heel goed twee nieuwe varianten kunnen zijn van de huidige Galaxy Tab 4 familie. 

sm-t360-t365-leak Verassing!!! - nog twee nieuwe Samsung tablets in aantocht

(dank aan: sammytoday)

Galaxy deal tips

Praat mee