Samsung Galaxy Mega 2 op visite bij de FCC

De Samsung Galaxy Mega 2 is de laatste tijd binnenste buiten gekeerde door de Amerikaanse Federal Communications Committssion (FCC). Het zoveelste teken dat het toestel dichtbij een officiële onthulling is.

samsung-galaxy-mega-2-fcc Samsung Galaxy Mega 2 op visite bij de FCC

In feite weten we al een hoop over de Galaxy Mega 2, de opvolger van Samsung’s eerste budget phablet. Het toestel wordt, zo valt te zien in de documenten van de FCC, een fractie kleiner dan de eerste Galaxy Mega. Om precies te zijn is de Mega 2 zo’n drie millimeter korter en smaller dan zijn voorganger.

Dit komt aardig overeen met eerdere geruchten dat de Mega 2 een wat kleiner scherm krijgt, met een diagonaal rond de zes inch.

Het bezoekje bij de FCC laat zien dat de Mega 2 wéér een stapje dichter bij een officiële release is. Echter, omdat we al enige tijd denken dat Samsung het toestel nu echt op korte termijn zal lanceren, trekken we toch nog maar even geen conclusies.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee