Samsung Galaxy Alpha heeft 4,8 inch beeldscherm

In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht, heeft de Samsung Galaxy Alpha een 4,8 inch scherm, en géén 4,7 inch model.

samsung-galaxy-alpha-proto Samsung Galaxy Alpha heeft 4,8 inch beeldscherm

Eerder geruchten meldden dat de Galaxy Alpha voorzien zou zijn van een 4,7 inch beeldscherm. Dit was onder meer gebleken uit vermeldingen in de Indiase importdatabase Zauba. Toch blijkt deze informatie niet helemaal juist. Volgens de insiders van Sammobile heeft het scherm dus een diagonaal van 4,8 inch – of 12,2 centimeter.

Hiermee is de schermgrootte én de resolutie – 1280 bij 720 pixels – exact gelijk aan die van de Galaxy S3, inclusief de pixeldichtheid van 306 pixels per inch.

Hoewel veel aspecten van de Galaxy Alpha wel degelijk premium te noemen zijn – een snelle processor, de deels metalen behuizing – blijft het scherm hierbij wat achter. Dit brengt mogelijk wel een aantal belangrijke voordelen met zich mee, zoals een accu die langer meegaat op één lading, en een prijs die waarschijnlijk onder die van de normale topmodellen van Samsung ligt.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

  1. rickerttt zegt

    Heb erg uitgekeken naar dit model en het ziet er super uit.
    Echter hoop ik wel dat het toestel ook waterdicht is, zoals de concurenten.

Praat mee