Vodafone branded Samsung Galaxy S4 krijgt nieuwe update: Kids Mode en meer

Een paar weken terug werd al duidelijk dat ook de Samsung Galaxy S4 voorzien zal gaan worden van de nieuwe Kids Mode die tot nu toe alleen op de Galaxy S5 te vinden was. Voor gebruik(st)ers met een branded Galaxy S4 van Vodafone is het nu zover.

update-samsung-galaxy-s4-vodafone-december Vodafone branded Samsung Galaxy S4 krijgt nieuwe update: Kids Mode en meer

De update die vandaag naar Vodafone’s Galaxy S4 komt heeft firmwareversie XXUGNE8, weegt ruim 140 MB, en brengt – als we Duitse gebruikers mogen geloven die een vergelijkbare update al enige weken geleden kregen – verbeteringen in de batterijduur, Knox versie 2.0, én dus de speciale modus voor de kleintjes: Kids Mode. Deze Kids Mode – of in correct Nederlands: Kids Stand – is in feite een afgeschermde omgeving, waar het kroost naar hartelust spelletjes kan doen zonder zich (per ongeluk) te bemoeien met de zaken van papa of mama.

Verder is de GPS toets in het notificatiescherm veranderd in een Lokatie toets – ook net als op de Galaxy S5.

Wanneer de unbranded Galaxy S4 deze update zal krijgen is niet bekend, maar afgaande op eerdere update kan dit níet lang meer duren.

Je kunt de update van vandaag installeren via jouw Galaxy S4 zelf, of natuurlijk met Samsung’s Kies software via je PC. Heb jij ‘m al geïnstalleerd? Welke veranderingen kom jij allemaal tegen?

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee