Alle specificaties Samsung’s Amoled Tab SM-T800 bekend

Uit de koker van een insider bij Samsung zelf komen alle technische specificaties van de aankomende Galaxy Tab met Amoled scherm.

samsung-galaxy-tab-super-amoled1-1024x808 Alle specificaties Samsung's Amoled Tab SM-T800 bekend

Deze Galaxy Tab met modelcode SM-T800 heeft een schermdiagonaal van 10,5 inch, en zal de eerste tablet sinds de Galaxy Tab 7.7 zijn die is uitgerust met Samsung’s befaamde Amoled technologie. Je weet wel, bekend van de Galaxy S serie, waarbij zwart op het scherm ook écht zwart is. Dit Amoled scherm zal een resolutie hebben van 2560 bij 1600 pixels.

Deze Tab zal een quadcore processor hebben van Qualcomm, waarschijnlijk een Snapdragon 801 – dezelfde als in de Galaxy S5. Naast 2 GB werkgeheugen is er een acht megapixel camera aan boord, 16, 32 of 64 GB opslagcapaciteit en een microSD slot. Om het geheel van voldoende energie te voorzien beschikt het apparaat over een 7900 mAh accu.

Uiteraard zal ook deze tablet verkrijgbaar zijn als WiFi of 4G versie – deze laatste is overigens misschien voorzien van Samsung’s eigen Exynos octacore processor.

En als we dan toch het woord ‘verkrijgbaar’ gebruiken: wanneer je dit nieuwe topmodel Amoled tablet kunt kopen is op dit moment nog niet bekend. Maar we hebben hoop dat deze niet al te lang meer op zich laat wachten.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee