Gear Fit onder het mes! (en ook de Gear 2)

Samsung’s eerste fitness tracker komt met een gebogen 1.84 inch AMOLED display met een resolutie van maar liefst 432 x 128 pixels, een 180 MHz ARM Cortex M4 processor en 16 MB intern geheugen, wat wordt gebruikt voor het opslaan van trainingen en dagelijkse gegevens zoals hartslag en aantal stappen, maar ook voor het draaien van het real-time operating system. Verder heeft het toestel natuurlijk een accelerometer, gyroscoop en een hartslag-sensor aan boord.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar de jongens en meiden van iFixtit willen meer dan alleen feiten en getallen. De echte gadget fanaat zal ze ondertussen wel kennen van hun vele projecten in de smartphone en tablet wereld. Voor iedereen die ze nog niet kent, iFixit heeft de reputatie om dure nieuwe gadget van top tot teen te ontleden en te ontdekken welke onderdelen worden gebruikt in de laatste gadgets. En ja hoor, ook Samsung ontkomt niet aan de klauwen van iFixit, want deze keer mogen we namelijk lekker genieten van operatie met de nieuwe Gear Fit (en Gear 2).

Sit back, relax and enjoy 😉

(via | bron)

Galaxy deal tips

Praat mee