Ellen’s Samsung Galaxy Note 3 koning ‘selfie’ op Twitter

De boodschap is duidelijk: als je een selfie maakt, en een record wilt vestigen voor de meeste retweets, moet je de foto maken met een Samsung Galaxy Note 3. Hoewel het waarschijnlijk ook helpt als je wereldberoemd bent, en er op jouw selfie nog meer beroemde acteurs en actrices te zien zijn, tijdens de Oscar uitreiking.

samsung-galaxy-note-3-meeste-retweets-selfie-oscars Ellen's Samsung Galaxy Note 3 koning 'selfie' op Twitter

In ieder geval was de bovenstaande selfie van Ellen DeGeneres, waarop behalve zijzelf ook o.a. Brad Pitt, Meryl Streep, Angelina Jolie, Jared Leto en Jennifer Lawrence en Bradley Cooper en anderen te zien zijn. De foto werd in korte tijd de meeste geretweete tweet – meer dan een miljoen keer, en dat binnen drie kwartier. Inmiddels staat de teller al op 2,5 miljoen retweets. Dit alles werd zelfs Twitter kortstondig teveel, en het netwerk haperde

En zo bleek mevrouw Ellen’s tweet een mooi staaltje reclame waar Samsung – niet ontoevallig één van de grote sponsors van deze Oscar uitreiking – trots op kan zijn. De bewuste foto werd namelijk gemaakt met Ellen’s witte Galaxy Note 3.

samsung-galaxy-note-3-ellen-oscars Ellen's Samsung Galaxy Note 3 koning 'selfie' op Twitter

Driewerf hoera dus voor Ellen, of uhm, de Oscars, of nee, de Galaxy Note 3… nouja, in ieder geval voor Samsung’s slimme marketingafdeling. Want laten we wel zijn: voor zoveel retweets is meer nodig dan een paar beroemde gezichten. Dat weet zelfs Barack Obama.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee