‘Komst Samsung Galaxy Mega 2 bevestigd’

Elders ter wereld is het een heuse serie – nouja, twee modellen – maar in ons land kennen ‘m gewoon als dé Samsung Galaxy Mega. En niet geheel verrassing lijkt het nu bevestigd te zijn, dat dit toestel/deze toestellen inderdaad een opvolger gaan krijgen, in Nederland vermoedelijk simpelweg in de vorm van een Samsung Galaxy Mega 2.

samsung-galaxy-mega-6-31 'Komst Samsung Galaxy Mega 2 bevestigd'

Dat menen tenminste de mensen van Sammobile met enige zekerheid te kunnen zeggen, en die willen het nog wel eens bij het juiste eind hebben.

De Galaxy Mega was (niet alleen) in Nederland met name bekend omdat het toestel een groot scherm wist te bieden voor een relatief milde prijs, in vergelijking met de toestellen in de Note serie. En het succes ervan was dus voldoende om een twee generatie Megas te lanceren, die in ieder geval voorzien zullen zijn van krachtiger hardware – mogelijk vergelijkbaar met de Galaxy Note 3 Neo.

De kans dat het scherm nóg groter wordt – het 6,3 inch scherm van de eerste Mega is al enorm – lijkt overigens klein. Veel speelruimte is er dan ook niet, wil Samsung de Mega nog blijven verkopen als smartphone.

Enige indicatie over een mogelijke releasedatum en prijs van deze Galaxy Mega 2 ontbreekt op dit moment nog.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Ivanpe zegt

    Gelukkig! Wacht al vele maanden! Heb een note 2, maar het scherm is nog niet groot genoeg en dat S pen gedoe gebruik ik [email protected] . En ik wil per se een Samsung Galaxy, maar wilde niet aan spec inleveren. Ga de Mega 2 zeker kopen!!
    Hou ons op de hoogte en graag opnemen in de geruchtenmolen!!!

  2. Ivanpe zegt

    Alweer zes weken voorbij zonder nieuws over de Mega 2. Dat is tegenwoordig haast een eeuwigheid in deze tijd met snelle ontwikkelingen op smartphone gebied. Hoe kan dit nu?? Lekt er echt niets uit??

Praat mee