Dual sim is voor amateurs: dit is de Samsung Galaxy Star Trios

Er zijn in Nederland smartphonegebruikers voor wie één simkaart genoeg is. Sterker nog: de meeste mensen vinden het wel prima zo. Maar er zijn legio situaties denkbaar dat een telefoon met twee simkaarten uitkomst biedt. En voor wie dát nog niet voldoende is, is er binnenkort de Samsung Galaxy Star Trios. Inderdaad, met drie plaats voor drie simkaarten.

samsung-galaxy-star-trios Dual sim is voor amateurs: dit is de Samsung Galaxy Star Trios

Daarmee hebben we dan ook wel de belangrijkste eigenschap van de Galaxy Star Trios genoemd, want verder is het een echt low end smartphone: het 3,14 inch (3,14159265359 om precies te zijn 😉 ) beeldscherm met een resolutie van 240 bij 320 blokjes, de 2 megapixel camera en de single core 1 GHz processor zijn geen specificaties waar je als liefhebber warm van wordt.

Uiteraard is de Star Trios ook helemaal niet bedoeld om liefhebbers op te warmen. Het feit dát het toestel plaats biedt aan drie simkaarten is USP genoeg voor wie het nodig heeft. En de lage prijs die bij een dergelijk staaltje mobiele techniek hoort past ook prima bij het feit dat het toestel in eerste instantie gelanceerd wordt in Brazilië – een grote markt, met veel gebruikers met een krap budget, die door de versnippering van de mobiele markt aldaar meerdere simkaarten broodnodig hebben.

Voor ons in Nederland is het gewoon een opvallende verschijning, net als LG’s L1 II Tri (spreek dat eens hard op uit) die bij gebrek aan toeval óók alleen in Brazilië te koop is.

(via 1, 2)

Galaxy deal tips

Praat mee