Kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Mega

Vandaag arriveerde een kleine firmwareupdate voor de Samsung Galaxy Mega. Het gaat hier nog niet om de langverwachte update naar Android versie 4.3 – deze blijft nog even bij nummertje 4.2.2.

samsung-galaxy-mega-6-31 Kleine update voor de unbranded Samsung Galaxy Mega

De update is beschikbaar voor de unbranded Galaxy Mega, dus gebruikers die hun toestel direct bij een provider hebben aangeschafd komen pas op later datum aan de beurt. De nieuwe firmware, met versienummer XXUCNA2, is te installeren via het toestel zelf, of via Samsung’s Kies software voor je PC. Na installatie kunnen gebruik(st)ers met een unbranded Galaxy Mega gebruik maken van de 4G netwerken van T-Mobile en Vodafone (mits een abonnement, uiteraard).

Wanneer de update naar Android 4.3 komt is op dit moment nog niet bekend. Eerdere berichten over een update voor het einde van 2013 blijken inmiddels hopeloos achterhaald, en ook nu is deze nog nergens ter wereld al uitgerold.

Heb jij een Galaxy Mega, en de update van vandaag geïnstalleerd? Laat ons hieronder dan even wat je zoal merkt van de update. Voor zover wij hebben begrepen brengt deze update ondersteuning van de Galaxy Gear, maar mogelijk kun jij dit bevestigen!

Galaxy deal tips

Reacties

 1. leroy zegt

  Ik heb de update gister al gekregen. 4G had ik al van KPN en een gear heb ik niet dus dat kan ik ook niet testen. De enige ervaring die ik tot nu toe heb is dat mijn telefoon langzamer is geworden. Ik kan er dus niet veel positiefs over melden:(

 2. zegt

  Deze update natuurlijk met wifi opgehaald na kennisgeving.
  De Samsung Mega is in ieder geval niet minder gaan presteren..
  De belangrijkste instellingen die je van boven in het scherm direct kan aanpassen is wel ingekort.
  Enkele apps die ikzelf later geinstalleerd heb werken nu beter, zo had ik een probleem met het overzetten van apps naar sd maar dat is nu opgelost. Heb het toestel te kort om goed oordeel te geven maar zo het lijkt, goed tevreden met deze update.

 3. Alex Angelier zegt

  Ik dacht bijna 300,00 MB nee eindelijk… android 4.3 haha helaas… we blijven voorlopig nog op 4.2.2 haha update geïnstalleerd duurde allemaal vrij lang vergleken met ”normaal” merk ook heel weinig verbetering vindt dat me telefoon vaak blijft hangen of meerdere taken tegelijk niet aan kan jammer! hopen op snel de grote update na 4.3 fijn weekend.

 4. abdimalik zegt

  ik heb de samsung galaxy mega maar ik snap er echtwaar niks meer van is die update er nu wel of nog niet?
  ik heb gekeken via samsung kies. maar daar zegt hij dat er nog geen update is 🙁 help.

 5. tony zegt

  Al een aantal dagen gedownload, alles is net wat scherper vloeiender sneller. Wel snellere batterij leeg. Eindelijk sluitergeluid van de camera af. En nu is het gelukkig wel mogelijk bepaalde apps nasr sd over te zetten, aangezien je maar 8 gb heb met een 64 gb sd waar je dus eerst zo goed als niks aan had.

 6. fred zegt

  alles aan de mega is mega en hij bevalt mega goed
  zelfs de UPDATES zijn mega, maar dan bedoel ik MEGA SLECHT
  waardoor de gear (2) smartwatch ondanks dat door samsung word aangegeven dat hij werkt op de mega dit dus niet het geval is omdat de gear(2) pas werkt op android 4.3 of hoger en die hebben wij dus niet op de mega waardoor het dus niet mogelijk is om de gear (2) te gebruiken
  kortom de mega is een mega fijn toestel maar updates van de mega zijn MEGA SLACHT
  ZEER teleurstellend van samsung

Praat mee