Nieuwe update Samsung Galaxy S4 Zoom beschikbaar (geen Android 4.3)

Iedereen met een Samsung Galaxy S4 Zoom –  de camera variant van de populaire Galaxy S4 – kan vandaag zijn of haar toestel updaten. Het gaat hier om een kleine update, die het apparaat nog niet naar Android 4.3 brengt.

samsung-galaxy-s4-zoom-pers-6 Nieuwe update Samsung Galaxy S4 Zoom beschikbaar (geen Android 4.3)

De Galaxy S4 Zoom draait al sinds de lancering op Android versie 4.2.2, en de update van vandaag brengt daar nog geen verandering in. De update is beschikbaar via de S4 Zoom zelf, en Samsung Kies op je PC.

Bij gebrek aan Zoom kunnen wij hier nog niet checken welke veranderingen deze update precies met zich meebrengt. Heb jij wel een S4 Zoom, én heb je update vandaag geïnstalleerd? Laat dan hieronder weten wat er zoal anders is na deze update!

Galaxy deal tips

Reacties

  • Steffan zegt

   Beste Jeroen,

   je geeft aan dat jou toestel 4G ondersteund.
   Welke versie heb je?
   Die van mij ondersteund het namelijk niet en ben al tijden met belsimpel bezig dit opgelost te krijgen.

  • Niels zegt

   Hey Kay,

   Ik heb hetzelfde probleem en helaas ontekent samaung dat het aan de update ligt en blijven adviseren het toestel te resetten of op te laten sturen. Laten we maar gewoon hopen dat 4.4 snel komt en het oplost.

Praat mee