Android 4.2 update voor T-Mobile branded Samsung Galaxy S2 Plus beschikbaar

Vanaf vandaag is de Android 4.2 update voor de branded Samsung Galaxy S2 Plus van T-Mobile beschikbaar.

samsung-galaxy-s2-plus-android-4-2-update-t-mobile Android 4.2 update voor T-Mobile branded Samsung Galaxy S2 Plus beschikbaar

Bijna een maand na de update voor de unbranded Galaxy S2 Plus komt nu dus ook de nieuwere Android naar T-Mobile’s toestel. De update – met firmwareversie XXUBMI3, Android 4.2.2 – zorgt voor betere prestaties van het toestel, een makeover van de interface, de optie om zelf-geïnstalleerde applicaties opde SD-kaart te zetten, en het aanbrengen van widgets op het vergrendelscherm.

De update is beschikbaar via de Galaxy S2 Plus ‘over the air‘ en via Samsung’s Kies software op de PC. Als je ‘m via het toestel zelf wilt installeren, doe dit dan via een WiFi verbinding – het te downloaden bestand is nogal groot.

Galaxy deal tips

Praat mee