Een gratis Galaxy Gear bij een Galaxy Note 3 abbo?

Het is niet helemaal een geheim dat de Galaxy Gear wisselvallige reacties heeft mogen ontvangen van het publiek. Waar de een het een geweldig apparaat vindt wat veel toevoegt aan je huidige smartphone denkt een ander daar heel anders over. Tot die laatste groep behoort sinds kort ook Phone4U een van de grootste mobiele telefoon providers van het Verenigd Koninkrijk.

note-3-gear-white-orange_0 Een gratis Galaxy Gear bij een Galaxy Note 3 abbo?

De provider heeft namelijk besloten om tot en met 14 november bij elk nieuw Galaxy Note 3 abonnement een gratis(!) Galaxy Gear mee te leveren. Via TechRadar hebben we  dus vernomen dat Phone4U de verkoop van de Galaxy Gear tegen vindt vallen en hiermee hoopt om het apparaat wat meer bekendheid te geven.

De Galaxy Gear met haar Super AMOLED 320 x 320 display en 1.9 mp camera maakt het mogelijk om te bellen, berichten te lezen/versturen en Tweets te checken zonder je telefoon tevoorschijn te  halen. Samsung heeft al in verschillende interviews laten weten dat het zich bewust is van de wisselvallige reacties omtrent de smartwatch en dat de huidige variant misschien nog niet ‘smart’ genoeg is. De Koreanen zeggen hier direct mee aan de slag te gaan en van de volgende generatie smartwatches ‘echt iets speciaals te maken’ .

Voor zover wij weten is er in Nederland nog geen soortgelijke acties gespot – op de eerste verkoopdag van de Note 3 na dan, waar een beperkt aantal winkels een soortgelijke aanbieding had. Heb jij sindsdien wel een gratis Galaxy Gear weten te bemachtigen bij je Note 3 abonnement of wil je simpelweg je mening geven over het apparaat? Laat je horen in de comments hieronder!

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

 1. Marco zegt

  Ik heb de Galaxy Gear gewoon gekocht en afgelopen dinsdag mogen ontvangen.

  Wat zal ik erover zeggen. Het is wat je ervan verwacht. Ik draag al heel lang geen horloge meer en wilde al een tijdje een horloge kopen (gewoon een “normale”). Toen ik de Gear zag was ik als gadget freak gelijk verkocht. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar ik vind hem wel stijlvol. Daarbij werken alle functies die erop zitten erg goed. En ja, dat zijn er nog niet zo heel veel. Toch heeft hij wel een heel hoog fun gehalte en daagt hij developers uit om op een andere manier naar apps te kijken.

  Ik vind hem erg leuk en ben er heel blij mee.

 2. pieter zegt

  Pas een galaxy note3 + gear gekregen
  Fantastisch toestel enkel het spraakgestuurd krijg ik maar niet in het Nederlands, heeft iemand daar een andere ervaring mee?

Praat mee