Samsung demonstreert HomeSync, haar ‘Android media center’

Je ziet het goed: dit artikel gaat over een apparaat waarbij het woord Galaxy compleet ontbreekt in de benaming. En toch is Samsung’s Homesync in feite gewoon een schakel in de Galaxy keten. Samsung’s variant op de media center draait namelijk gewoon op het Android besturingssysteem, en is bedoeld om innig samen te werken met Galaxy smartphones en tablets.

samsung-homesync-promo-video Samsung demonstreert HomeSync, haar 'Android media center'

Homesync werd al begin dit jaar geïntroduceerd, maar was lange tijd nog niet verkrijgbaar. Daar komt verandering in, en om dat feit kracht bij te zetten lanceert Samsung een officiële promo- cq. demonstratievideo. Deze laat zien hoe Homesync werkt als kloppend hart in een netwerk van Galaxy apparaten. Het is een media center, biedt cloud opslagmogelijkheden, en brengt al je foto’s, video’s, games en andere apps naar je televisie.

Natuurlijk is de markt van semi-soortgelijke apparaten al behoorlijk verzadigd. Toch moet het gemak waarmee je je Galaxy telefoon(s) en/of je Galaxy tablet(s) kunt laten werken met HomeSync een unique selling point zijn, die de niet al te lage prijs rechtvaardigt. Zo hoopt Samsung, tenminste.

HomeSynch is nu al direct leverbaar bij Redcoon voor 335 euro (zie HIER).

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee