Samsung Galaxy Note 3 tip: snel naar je sneltoetsen

Je zult ze wel kennen: die sneltoetsen bovenin je notificatiescherm, waarmee je zonder veel omhaal bijvoorbeeld je WiFi verbinding aan of uit kunt zetten. En waarschijnlijk had je ook al door dat je met het icoontje helemaal rechtsbovenin dat notificatiescherm ál je sneltoetsen in beeld krijgt. Maar wist je ook dat je al deze sneltoetsen nóg sneller tevoorschijn kunt halen op je Samsung Galaxy Note 3?

samsung-galaxy-note-3-sneltoetsen-twee-vingers Samsung Galaxy Note 3 tip: snel naar je sneltoetsen

En het is zo simpel – maar je moet het net even weten. Normaal gesproken veeg je je notificatiebalk naar beneden om zo in het notificatiescherm te komen. Dit doe je meestal met je vinger. Maar doe het nu eens met twee vingers! Inderdaad, je komt dan gelijk bij alle sneltoetsen terecht.

De tijdwinst die je met deze ‘truc’ behaalt is misschien een hele seconde. Maar je went er snel aan, en het is gewoon erg makkelijk, dus doe er je voordeel mee!

PS: waarschijnlijk is deze tip net zo geldig voor de Galaxy Note 2, zodra de update naar Android 4.3 is uitgerold – op de Galaxy S4 werkt het ook nu al zo.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee