Samsung Galaxy Ace 3 krijgt stabiliteitsupdate (update: ook T-Mobile)

samsung-galaxy-ace-3-update-oktober Samsung Galaxy Ace 3 krijgt stabiliteitsupdate (update: ook T-Mobile)De Samsung Galaxy Ace 3 is inmiddels alweer enige weken op de markt. Tijd dus voor Samsung om achter de schermen nog kleine dingen glad te strijken, door middel van een software update.

De update die vandaag wordt uitgerold is voor de unbranded Galaxy Ace 3 – dat wil zeggen voor toestellen die niet rechtstreeks bij een provider aangeschaft zijn – update: en inmiddels is de update ook beschikbaar voor branded T-Mobile toestellen.

Verwacht van deze update geen grote veranderingen: er worden geen features toegevoegd, of vernieuwingen doorgevoerd.

De update is te installeren via het toestel zelf – Over the Air – of via Samsung’s Kies programma op je PC. Heb jij ‘m geïnstalleerd, en toch vernieuwingen ontdekt? Laat het hieronder weten!

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee