Samsung Galaxy Ace 3 nu ook bij T-Mobile en Tele2

Begin deze maand belande de Samsung Galaxy Ace 3 eindelijk in de eerste winkels. En sinds kort wordt het toestel ook door bij een tweetal providers direct geleverd: T-Mobile en Tele2.

samsung-galaxy-ace-3-tele2 Samsung Galaxy Ace 3 nu ook bij T-Mobile en Tele2

Bij T-Mobile is de Galaxy Ace 3 gratis bij een abonnement met 90 belminuten, een onbeperkt aantal SMSjes, en een databundel van 1000 MB. Hiervoor betaal je dan 34 euro per maand. De Ace 3 is klaar voor het nieuwe 4G netwerk, dat T-Mobile volgende maand zal activeren – om te beginnen in de randstad. Check de details van T-Mobile’s aanbieding HIER.

Goedkoper is Tele2, met een gratis Ace 3 bij een abonnement met 100 belminuten en SMS berichten, en een databundel van 500 MB. Je betaalt daarvoor, na aftrek van 20% korting, 20 euro per maand. Je vindt de aanbieding van Tele2 HIER.

Ons uitgebreide prijsoverzicht voor de Galaxy Ace 3 vind je HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee