Olympisch atleet? Gratis Samsung Galaxy Note 3!

Al enige tijd is Samsung één van de hoofdsponsoren van de Olympische Spelen – dus ook van de aankomende Winterspelen in het Russische Sochi, die in februari 2014 plaatsvinden. En zo krijgt iedere deelnemer een gratis Samsung Galaxy Note 3.

gratis-samsung-galaxy-note-3-olympische-winterspelen-20141 Olympisch atleet? Gratis Samsung Galaxy Note 3!

De Galaxy Note 3 is dan ook de officiële Olympic Games Phone – wat dat ook moge betekenen. Dit intiatief maakt deel uit van Samsung’s Smart Olympic Games programma, dat ernaar streeft om de aankomende Winterspelen tot de meest draadloze, naadloze, en papierloze Spelen ooit te maken. We verzinnen het niet, dat valt te lezen in het officiële persbericht.

Samsung zal dus ook een officiële app leveren, die door de organisatie van het evenement wordt gebruikt om direct informatie, planningen en tijden uit te wisselen. Voor het grote publiek komt er een aangepaste versie van dezelfde app, zodat je als Galaxy gebruiker direct toegang hebt tot de laatste wedstrijdschema’s en uitslagen.

Al met al gaat het hier dus gewoon om een knap staaltje PR, waardoor Samsung haar eigen naam, en die van de Galaxy Note 3 verbindt aan één van de populairste sportevenementen van het jaar. En die gratis Note 3 is als deelnemer natuurlijk gewoon mooi meegenomen – of je nu een langlaufer uit Thailand bent, of een bobsleeteam uit Jamaica.

(via)

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Praat mee