Ook nieuw: de Samsung Galaxy Trend Lite

Net zoals de Galaxy Fame Lite, is ook de Samsung Galaxy Trend Lite een nieuwe, betaaldbare smartphone die voortborduurt op een andere Galaxy – de Trend, zonder Lite.

samsung-galaxy-trend-lite Ook nieuw: de Samsung Galaxy Trend Lite

Op veel gebieden is de Galaxy Trend Lite gelijk aan zijn minder lichte naamgenoot: een vier inch TFT beeldscherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, en een 1 GHz processor als kloppend hart van het toestel. De Trend Lite draait standaard op Android versie 4.1, meet 122 bij 64 millimeter, is net geen 11 millimeter dun, en weegt 126 gram.

samsung-galaxy-trend-lite-2 Ook nieuw: de Samsung Galaxy Trend Lite

Aan de achterkant van de Trend Lite bevinden zich een drie megapixel camera en de luidspreker. Naast het slot voor een microSD geheugenkaartje, is standaard 4 GB opslagcapaciteit in het toestel zelf aanwezig.

De Trend Lite is een echt instapmodel Galaxy smartphone. Los ligt de prijs rond de 150 euro. Op dit moment is de Trend Lite bij Belsimpel al leverbaar – los of in combinatie met een abonnement. Check de mogelijkheden zelf HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee