Android 4.3 update voor Samsung Galaxy S4 binnen 1 à 2 weken van start

Het lijkt erop dat Samsung woord zal houden wat betreft de update voor de Galaxy S4 naar Android versie 4.3. Volgens insiders zit de update er aan te komen, en zal mogelijk binnen één à twee weken van start gaan.

samsung-galaxy-s4-android-4-3-update-spoedig Android 4.3 update voor Samsung Galaxy S4 binnen 1 à 2 weken van start

Eén indicatie voor het feit dat de update voor Galaxy S4  in de startblokken zou staan, is het opduiken van een nagenoeg definitieve versie van de nieuwe software van het toestel. Hiermee lijkt de testfase afgelopen, en dat kan maar één ding betekenen: er kan begonnen worden met het uitrollen ervan.

Normaal gesproken begint Samsung een dergelijke grote update voor een toestel waarvan er zóveel verkocht zijn in een handje vol kleinere landen – bij wijze van praktijktest. Als er dan geen belangrijke issues meer blijken te bestaan, volgt de rest van de wereld in een vrij hoog tempo.

Wanneer Android 4.3 dus op de Nederlandse Galaxy S4 zal arriveren blijft moeilijk te voorspellen, en is voor gebruikers met een toestel van hun provider vervolgens ook nog eens afhankelijk van de betreffende provider.

Wie nu al zelf de nieuwe, op Android 4.3 gebaseerde firmware voor de S4 wil flashen kan een blik werpen bij de mensen van Sammobile, HIER.

(via)

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee