Schermafbeeldingen van een Samsung Galaxy S4 met Android 4.3 gespot

Diep uit Koerdische gadgetkringen komt ’s werelds eerste echte blik op een Samsung Galaxy S4 met Android versie 4.3 aan boord. Worden we er veel wijzer van? Nee. Is het een goed teken? Ja.

samsung-galaxy-s4-android-4-3-schermafbeelding Schermafbeeldingen van een Samsung Galaxy S4 met Android 4.3 gespot

Veel meer dan het thuisscherm, en het scherm met toestelinformatie van de Galaxy S4 krijgen we nog niet te zien. Grootschalige wijzigingen in de TouchWiz interface lijken in ieder niet op het programma te staan.

De nieuwe firmware met Android 4.3 heeft in ieder geval versienummer XXUBMA8 meegekregen, maar de kans is groot (lees: 100%) dat dit níet de versie is die we uiteindelijk op onze Nederlandse toestellen zullen krijgen. Ten eerste is het afgebeelde toestel de S4 variant met Samsung’s Exynos 5 Octa processor – de GT-I9500 – terwijl er in Nederland de GT-I9505 met Snapdragon 600 processor verkocht wordt. Daarnaast is de getoonde afbeelding natuurlijor van een testversie van de software. De officiële update wordt tenslotte pas in de loop van oktober verwacht.

In ieder geval is duidelijk dat de update in een vergevorderd stadium van ontwikkeling is. Samsung zelf heeft beloofd in oktober dus te beginnen met het aanbieden van de officiële update – wanneer we deze dan in Nederland kunnen verwachten hangt af van Samsungs updateschema.

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee