Samsung Galaxy Note 3 en Gear in een uitgebreide ‘hands on’ video

Gisteren kon je al de officiële introductievideo bekijken van de Samsung Galaxy Note 3 – maar die film was nog erg beknopt in vergelijking met de hands on die Samsung vandaag publiceert.

samsung-galaxy-note-3-hands-on Samsung Galaxy Note 3 en Gear in een uitgebreide 'hands on' video

In achttien minuten krijg je ieder aspect van de Galaxy Note 3 te zien: de specificaties, de functies, en alle mogelijkheden van de S Pen stylus. Ook de Galaxy Gear laat zijn gezicht zien, zodat je een indruk krijgt van de combinatie smartphone-smartwatch in actie. Na het kijken van de video heb je een behoorlijk uitgebreide indruk van wat je te wachten te staat als je een Galaxy Note 3 aanschaft, al dan niet in combinatie met de Gear (maar eerlijk is eerlijk: dat laatste zullen toch een stuk minder mensen doen).

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee