Eerste bestelmogelijkheid voor de Samsung Galaxy Note 3 duikt op

Hoewel de Samsung Galaxy Note 3 in Nederland vanaf 25 september daadwerkelijk op de markt zal gaan komen, is het natuurlijk mogelijk nú al een exemplaar te reserveren. Nota bene de grote online winkelketen CoolBlue is de eerste die deze optie biedt.

samsung-galaxy-note-3-preorder-coolblue Eerste bestelmogelijkheid voor de Samsung Galaxy Note 3 duikt op

De prijs voor een losse Note 3 is pittig te noemen: 749 euro moet hij kosten. Uiteraard is er de mogelijkheid het toestel te combineren met een abonnement. Zo krijg je ‘m bij een Vodafone RED abonnement met een onbeperkt aantal belminuten en SMSjes, én een databundel van 2 GB voor 159 euro. Per maand betaal je dan 49 euro.

Toegegeven: goedkoop is het allemaal nog niet. Maar dan ben je wél één van de allereersten die het toestel na de release in ontvangst kunt nemen. Je kunt zelf alle details checken bij CoolBlue HIER.

Overigens verwachten we op korte termijn meer winkels met hun voorbestelmogelijkheden voor de derde Note – houdt ons in de gaten voor méér opties.

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Peter R zegt

    Ik heb ‘m besteld, icm een verlengd 2-jarig KPN abonnement (wordt 4G). Ik betaal een tientje per maand meer dan nu en krijg het toestel er gratis bij. Of, in vergelijking met SIM-only (dat is eerlijker): 20 euro meer per maand. Dan kost het toestel dus 480 euro. Wat mij betreft hoe dan ook een goede deal.

Praat mee