Het is de Samsung Galaxy S4. In het paars (en roze).

Smaken verschillen, en onze keuze zou het niet direct zijn, maar feit blijft dat Samsung stelselmatig topmodellen – de Galaxy S4 in dit geval – op de markt blijft brengen in een roze jasje. En zo belandt deze roze S4, hand in hand met de paarse versie ook in Nederland in de schappen.

samsung-galaxy-s4-paars-roze-nederland Het is de Samsung Galaxy S4. In het paars (en roze).

De winkel met – voor zover wij kunnen zien – de roze en paarse primeur is Belsimpel. De roze Galaxy S4 kost daar los 531 euro, en is – als we de site van de winkel mogen geloven – binnenkort leverbaar. De paarse variant gaat momenteel voor 526 euro over de toonbank, en is nu al op voorraad. Uiteraard kunnen deze toestellen ook gecombineerd worden met een abonnement, voor een ander prijskaartje. Je vindt alle details en aanbiedingen voor de verschillend gekleurde S4 varianten HIER.

Het wachten is nu nog op de speciale ‘La Fleur’ editie van de Galaxy S4, maar die volgt waarschijnlijk pas later dit jaar of begin 2014.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee