Europese lancering KNOX beveiliging komt spoedig

Samsung-KNOX-300x223 Europese lancering KNOX beveiliging komt spoedig

Samsung is zich aan het voorbereiden op de Europese lancering van het beveiligingssysteem KNOX. Samsung KNOX is een gebruiksvriendelijke pionier in de bescherming van mobiele telefoons. Het geeft de gebruiker de geruststelling en de vrijheid om de Samsung Galaxy S4 optimaal te kunnen gebruiken. Er is onder andere verminderd risico op het verliezen van gegevens bij diefstal. En dat allemaal zonder compromis in het gebruik van de telefoon.

Samsung had KNOX al aangekondigd op het Mobile World Congress van dit jaar, maar ze wisten ook direct te melden dat het systeem niet klaar zou zijn voor de lancering van de Galaxy S4. Nu het einde van de tests en tweaks in zicht zijn, kon Samsung bevestigen dat KNOX standaard op de Galaxy Note 3 te vinden zal zijn.

Het is uiteraard een goed teken dat de telefoonmagnaat uitkijkt voor zijn klanten. Een gerustgestelde consument kan immers makkelijk een vaste klant worden.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee