20 things you didn’t know about Samsung – InfoGraphic

Ja hoor, nog een Infographic. Deze keer nemen we een stapje terug en gaan we kijken naar wat leuke weetjes en feitjes over Samsung. Heel veel bezoekers van Galaxyclub hebben zelf waarschijnlijk een Samsung toestel, maar hoeveel van jullie weten wat Samsung betekent? En wist je dat zo’n 77% van alle smartphones ter wereld een DRAM chip gebruiken, gemaakt door Samsung?

En ongeacht of je een Galaxy fan bent of niet, de ‘excentrieke’ acties van Samsung voorzitter Lee Kun Hee in de jaren 90 zijn zeker de moeite waard om een keer gelezen te hebben. Wellicht dat de ondernemers onder ons leuke ideeën kunnen opdoen om hun personeel een belangrijke les bij te brengen 😉

20-things-you-didnt-know-about-samsung_519e26cd700c8_w587 20 things you didn't know about Samsung - InfoGraphic

20 weetjes over Samsung

Galaxy deal tips

Praat mee