Android 4.2 voor de Samsung Galaxy Note 2: nog even geduld!

Als je het nieuws een beetje gevolgd hebt, weet je dat de eerste grote update voor de Samsung Galaxy Note 2 aan de horizon is verschenen: de update naar Android 4.2. Mogelijk komt deze wat later dan door eerdere geruchten werd voorspeld.

samsung-galaxy-s3-android-4-2-update-vertraging Android 4.2 voor de Samsung Galaxy Note 2: nog even geduld!

Enige tijd geleden verspreide Sammobile het gerucht dat Android 4.2 rond mei of juni naar de Galaxy Note 2 zou kunnen komen – en nu is het wederom Sammobile dat suggereert dat de update nog even op zich laat wachten. De reden: er wordt nog gesleuteld aan de nieuwe TouchWiz interface voor het toestel.

Wat dit precies betekent is niet erg duidelijk. Nog maar kort geleden konden we al een blikd werpen op de Android 4.2 software voor de Galaxy S3, die vermoedelijk grote gelijkenissen vertoont met de interface zoals deze ook naar de Note 2 zal komen – inclusief features die we kennen van de Galaxy S4. Kennelijk is de nieuwe TouchWiz Nature UX versie nog niet helemaal klaar voor massaal gebruik door miljoenen Note 2 bezit(s)ters.

Wanneer de update dan wel komt is evenmins duidelijk – maar het lijkt zeker dat dit zeker niet meer in juni gaat gebeuren. Overigens is het goed om te bedenken dat het hier sowieso slechts om geruchten gaat. Samsung zelf heeft zich nog nooit uitgelaten over een ‘venster’ voor de nieuwe update – van uitstel kan dus ook geen sprake zijn, hooguit van nieuwe geruchten.

Galaxy deal tips

Praat mee