Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3 beschikbaar in Nederland (update)

Vanaf vanmorgen is er een nieuwe update beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S3 in ons land. Wegens drukte bij het Over-the-Air update proces hebben we ‘m maar via Kies geïnstalleerd.

samsung-galaxy-s3-update-kies Nieuwe update voor de Samsung Galaxy S3 beschikbaar in Nederland (update)

Op het eerste gezicht brengt deze update geen grote veranderingen met zich mee. De Galaxy S3 blijft gewoon draaien op Android 4.1.2, dus vermoedelijk gaat het om een update die relatief kleine bugfixes installeert. Update: Het was even zoeken, maar zoals hieronder (dank, EsDrie) al werd aangegeven: de app Play Music is nieuw. Play Music is Google’s cloud dienst voor het opslaan en overal toegankelijk maken van je muziekcollectie.

De update is beschikbaar via de Over-the-Air procedure (hoewel het op het moment van schrijven nog steeds lastig is daar tussen te komen), en via Kies.

Heb jij nog meer vernieuwingen gevonden na het installeren van deze update?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Jan zegt

  Ik hoop dat het probleem van vast lopers en onverwacht opnieuw opstarten is gefixt begin dat een beetje heel erg moe te worden.

 2. EJee zegt

  Google Play was al langer beschikbaar. Je mag nog steeds niets kopen vanuit Nederland maar met een kleine omweg kun je makkelijk een eerste connectie maken. Als die er eenmaal is kun je nog steeds geen muziek kopen maar je kunt wel je een overal beschikbare muziekcollectie van maximaal 20.000 titels aanleggen.

 3. jan zegt

  Ik heb em gister geinstaleerd en tot nu toe geen vastlopers en zo meer gehad. Normaal div malen per dag 🙂 en kan het niet zo zijn dat een bepaalde serie deze update krijgen? Heb div andere gevraagt die geen update hebben en die ook geen last hebben van die vastlopers?

 4. job zegt

  Mijn menubalk boven in je scherm is in 1x verdwenen. Heb geen idee hoe ik die terug krijg in mn scherm.
  Baal hier flink van!!!!!

  • Jan zegt

   ik had eerst elke dag last van die freezes en zo. en sinds de update helemaal geen last meer van gehad, dus ik zou kunnen zeggen “ja hij fixed ze”

 5. Eric zegt

  Update gedaan en sindsdien kan ik bijna geen fatsoenlijk gesprek meer voeren als ik zelf bel, als ik iemand bel kraakt de verbinding gelijk bij het overgaan (klinkt als een oude T65), als iemand mij belt gaat het wel goed. Ik denk dat er iets misgegaan is bij het updaten, ik heb de telefoon teruggezet met ” herstel” maar helaas gaat de firmware niet terug naar de vorige versie. wordt vervolgd

 6. Frank zegt

  vandaag 29-04-2013 een update medling gekregen en uitgevoerd. Dit terwijl ik op vakantie ben in Frankrijk. Heb al meer dan 10 X een vastloper gehad ( alleen bij internetten)

Praat mee