(Verre) update vooruitzichten voor de Samsung Galaxy S3: taart!

Kort na het nieuws dat er van de Samsung Galaxy S3 inmiddels meer dan 50 miljoen exemplaren zijn verkocht, volgt een eigenlijk veel interessanter gerucht. Voor het eerst duikt er informatie op over welke updates er in de toekomst in het verschiet liggen voor de Galaxy S3. Naast de update naar Android 4.2, kunnen we ons ook verheugen op Android 5.0, met de lekkere bijnaam Key Lime Pie.

samsung-galaxy-s3-android-5-0-key-lime-pie-update (Verre) update vooruitzichten voor de Samsung Galaxy S3: taart!

Android 5.0, vermoedelijke bijnaam: Key Lime Pie. Straks dus ook op de Galaxy S3.

Welke features Android 5.0 naar de Galaxy S3 zal brengen is op dit moment nog een compleet raadsel – Android 5.0 is tenslotte nog niet eens onthuld. Maar van de Android 4.2 update weten we dat deze een aantal functies zal brengen die voorlopig alleen op de Galaxy S4 beschikbaar zullen zijn, zoals Smart Scroll en Smart Pause. Wat er achter deze horizon verborgen ligt is dus een mysterie, maar dát de ontwikkeling van de S3 ook na de Android 4.2 update verder zal gaan staat hiermee min of meer vast.

Min of meer, omdat de opgedoken informatie berust op nog niet definitief bevestigde plannen van Samsung zelf. Toch lijkt het allemaal vrij logisch. De Galaxy S2 heeft onlangs nog een update gekregen naar Android 4.1.2 – dezelfde Android versie waar de S3 momenteel op draait. En dat bijna twee jaar nadat het toestel op de markt verscheen. De aanname dat de Galaxy S3 dus nog een aantal grote update zal krijgen is dus logisch – los van de opgedoken geruchten.

Bedenk wel dat het nog even gaat duren voordat Android 5.0 daadwerkelijk naar de Galaxy S3 zal komen. Eerst staat dus nog de Android 4.2 update op het programma – vermoedelijke datum: ergens na de zomer.

(via Sammobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee